Достапни линкови

Нов дневен весник во Македонија - „Независен весник“


Независен весник, лого

Од денеска во Македонија почнува да се дистрибуира новиот бесплатен дневен весник – „Независен весник“. Весникот ќе се дистрибуира во Скопје и низ повеќе градови во Македонија, преку сопствена колпортерска мрежа. Главен уредник е поранешната новинарка на Утрински весник Слободанка Јовановска. Три страници од весникот ќе бидат на англиски јазик.

XS
SM
MD
LG