Достапни линкови

Хајд Парк - Перат пари тие што имаат


Политичката и бизнис олигархија може нелегално да изнесува пари од Македонија. Треба да одговараат пред Законот, но реалноста е поинаква, велат анкетираните граѓани. Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG