Достапни линкови

Хајд Парк: Што треба да се прави со мигрантите?


Ги прашавме граѓаните дали државата доволно добро се справува со приливот на мигранти во земјата и што дополнително треба да се преземе. Сите се согласни дека на мигрантите треба да им се обезбеди помош, но само за нивен транзит низ Македонија. Што мислите вие?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG