Достапни линкови

Хајд Парк - Дали Владата навлегува во приватноста на граѓаните?


Дали со последните законски измени според кои неколку институции ќе имаат увид во сметките на граѓаните што бараат социјална помош се навлегува во приватноста? Дали Владата и со други закони го крши ова право?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG