Достапни линкови

Хајд Парк - Каде на одмор?


Море, езеро, планина? Граѓаните што ги анкетиравме велат дека или немаат пари за на одмор или оти нивниот прв избор е Грција - има море, а е најблиску и најевтино. Кој е вашиот избор за летување?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG