Достапни линкови

Хајд Парк - Кој ги подгрева меѓуетничките тензии?


Меѓуетничките односи ги разгоруваат политичарите кога од нив имаат некаква корист, велат повеќето од граѓаните кои ги анкетиравме. Причината ја гледаат во лошата економска ситуација во земјата. За некои самите луѓе се виновни за тензиите и според нив, доколку тие не почнат да мислат со своја глава земјата нема да оди напред. Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG