Достапни линкови

Хајд Парк: Дали се живее со 8.000 денари месечно?


Согласно владините предлози, минималната плата во Македонија треба да изнесува 8.050 денари месечно. Дали се преживува со ваков приход? Погледнете го видеото и коментирајте

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG