Достапни линкови

Хајд Парк - Името или ЕУ?


Европската комисија во новиот извештај за напредокот на Македонија бара брзо решавање на спорот со името со Грција. Ги прашавме граѓаните дали се за изнаоѓање на компромисно решение, односно промена на името, со цел влез во ЕУ?

Европската комисија во новиот извештај за напредокот на Македонија бара брзо решавање на спорот со името со Грција. Ги прашавме граѓаните дали се за изнаоѓање на компромисно решение, односно промена на името, со цел влез во ЕУ? Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG