Достапни линкови

Хајд Парк - Која е целта на поставувањето огромни знамиња?


Граѓаните посвесни и посовесни од политичарите. Јасно им е дека новата мода со знамињата е игра на политичарите за кревање на сопствениот рејтинг, но и повод за зголемување на меѓуетничките тензии без причина. Погледнете го видеото и коментирајте.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG