Достапни линкови

Хајд Парк - Дали е време за предвремени избори?


Дали сметате дека треба да има предвремени парламентарни избори?

Поголемиот дел од граѓаните што ги анкетиравме не се за предвремени избори. Некои сакаат да видат како владата ќе го искористи овој мандат. Други само ги интересира да се вработат и да се подобри животниот стандард.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG