Достапни линкови

ДУИ-бојкотот на Парламентот е најрадикално решение


Пратеникот на ДУИ, Тахир Хани изјави денеска дека партијата останува отворена за транспарентен и конструктивен политички дијалог за сите прашања за иднината на Македонија и за евроатланската интеграција.
Од ДУИ сметаат дека бојкотот на опозицијата на Парламентот е лигитимно право на секоја партија, но тоа е најрадикалното решение кое треба да се користи, кога не се решаваат најсуштинските проблеми во едно општество.
XS
SM
MD
LG