Достапни линкови

Македонското собрание ќе одбележи 20 години независност


Macedonia - Macedonian parliament, Skopje, 04Aug2010
Денеска во Собранието на Македонија се одбележува 20 годишнината од одржувањето на првата собраниска седница по првите повеќепартиски избори во земјата. Првата конститутивна седница беше одржана на 8 јануари 1991 година.
XS
SM
MD
LG