Достапни линкови

Пад на невработеноста во САД


САД - Федерални резерви
Американската економија креирала многу повеќе работни места отколку што се очекуваше во Декември 2010.
Невработеноста падна на 9,4 што е најниско ниво од Мај 2009 година.
Според АДП Емплоер Сервис, најголем е порастот во приватниот сектор.
XS
SM
MD
LG