Достапни линкови

Помош за поплавените во Австралија


Рокамптон
Во североисточниот дел на Австралија се засилија напорите за помош на поплавените области пред се кон Рокамптон дом на на речиси 80.000.
Оваа област е достапна само за авиони и бродови. Поплавената област е со големина на Франција и Германија. Патиштата, пристаништа, како и многу фарми се тешко оштетени.
XS
SM
MD
LG