Достапни линкови

Панасоник почнува со работа во Србија


Јапонската компанија Панасоник која во ноември основа претпријатие за производство на енергетски, ефикасни електронски компоненти за осветлување, почнува со производство во Србија од 10 јануари 2011 година.
Износот на инвестиции за 2010 година е 580.000 евра, а капиталната вредност на компанијата во Србија е милион евра.
XS
SM
MD
LG