Достапни линкови

ЕУ, ОН: Меѓународен ден за човекови права


Мисиите на Европската унија и на Обединетите нации во Македонија денешниот Меѓународен ден за човекови права ќе го одбележат, меѓу другото, и со дебата насловена како „Одбрана од дискриминацијата,,.
Воведни обраќања ќе имаат специјалниот претставник на ЕУ во Македонија Ерван Фуере, постојаниот претставник на ОН Деидре Бојд, министерот за труд и социјална политика Џељаљ Бајрами и народниот правобранител Иџет Мемети.
XS
SM
MD
LG