Достапни линкови

Македонскиот Парламент оценет со „јако двојче“


Граѓаните очекуваат пратениците да покажуваат поголем интерес за проблемите на народот. Ова е заклучок од анкетата на Институтот за демократија и цивилно општетство. Во анкетата е наведено дека граѓаните ја оцениле работата на Парламентот со средна оценка 2,4.
XS
SM
MD
LG