Достапни линкови

Министерство за култура: Ивановски покажа интерен допис без печат


Македонското министертво за култура соопшти дека дописот, со кој вчера СДСМ докажуваше дека е изчезната документација од тендерите за „ Скопје 2014“ е интерен допис без заведен архивски број и печат. Во соопштението се вели дека целокупната документација за која Игор Ивановски од СДСМ тврди дека е изчезната е презентирана на јавноста и дека не треба еден пратеник да се служи со лаги иманупулации за милионски суми. Во продолжение се вели дека на овој начин СДСМ се обидува да го сокрие криминалот со скандалот „ Надеж“.
XS
SM
MD
LG