Достапни линкови

Комисијата за односи меѓу заедниците ке расправа за Пописот - 2011


Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.
На дневен ред е Предлог на закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2011 година во прво читање, Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за спречување на корупцијата, Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за катастар на недвижности, Предлог на закон за изменување и дополнување на законот за малолетничка правда и Предлог на закон за изменување и дополнување на законот за судовите.
XS
SM
MD
LG