Достапни линкови

Раст на евро берзите, зголемена доверба во германскиот бизнис


На европските берзи е регистриран раст по зголемената доверба во германскиот бизнис и загриженоста за здравјето на американската економија.
Во Лондон ФТСЕ индексот 100 имаше пораст од 0,93 насто, ДАХ во Франкфурт скокна за 1,84, а CAC во Париз – 1,94 проценти.
XS
SM
MD
LG