Достапни линкови

ЕУ и додели на Бугарија 8,5 милиони евра


Европската комисија и додели на Бугарија 8,5 милиони евра за подобрување на исхраната на сиромашните жители на државата. Доделените средства се дел од 478 милиони евра кои Европската комисија ги одделува за подобрување на исхраната на сиромашното населени во Европската унија. Секоја година околу 13 милиони Европејци ги користат тие средства.
XS
SM
MD
LG