Достапни линкови

Колку се богати македонските пратеници

Најдоцна до 5 Август ново изибраните пратеници треба да ги заземат своите места во Македонскиот парламент и да поднесат нови анкетни листови за имотната состојба. Најбогатиот пратеник тежи речиси два милиони евра, покажуваат податоците од ДКСК. Вкупно 6 пратеници пријавиле дека поседуваат имот и во друга држава.

Колаж имот на нови пратеници ФотоRFE/RL Graphics

Најдоцна до 5 Август ново изибраните пратеници треба да ги заземат своите места во Македонскиот парламент и да поднесат нови анкетни листови за имотната состојба. Најбогатиот пратеник тежи речиси два милиони евра, покажуваат податоците од ДКСК. Вкупно 6 пратеници пријавиле дека поседуваат имот и во друга држава.

XS
SM
MD
LG