Достапни линкови

Заложниците излегуваат од автобусот во Манила


Полицијата во Манила влезе во автобусот во кој воружен маж држи околу 16 заложниици, туристи од Хонк Конг. Некои од туристите го напуштаат автобусот. Заложничката драма започна пред 9 часа кога вооружениот напаќач кој е поранешен полицаец го зазеде автобусот во кој имаше 25 туристи . Поранешниот полицаец кој е разрешен, бара да се врати повторно на работа.

XS
SM
MD
LG