Достапни линкови

Во Русија помалку шумски пожари


Површините зафатени со пожари во централниот дел на Русија се намалија и според, министерството за вонредни ситуации, сега со оган биле зафатени помалку од 100 хектари шуми. Во Русија во последниве два месеца беа забележани незапамтени високи температури кои придонесоа за ширење на пожарите.
XS
SM
MD
LG