Достапни линкови

Голем интерес за социјалните станови


За 208 социјални станови пристигнале 547 апликации, соопштуваат од министерството за транспорт и врски . Предвидено е становите да се распределуваат по електронски пат. Становите за за лица со посебни потреби, деца без родители, корисници на социјална помош, самохрани родители и други социјално загрозни лица. Од министерството најавуваат изградбна на уште 35 згради со вкупно 1752 социјални станови
XS
SM
MD
LG