Достапни линкови

Лангендоерфер:Темната страна на Католичката Црква


Речиси 100тина вработени во Католичката Црква биле осомничини за сексуална злоупотреба во последниве 15тина години известуваат германските медиуми.Најмалку 90тина од пријавените случаи на сексуални злоупотреби се однесуваат на злоупотреба на деца.Претставникот на германските Бискупи Ханс Лангендоерфер вели дека откритија ја покажуваат темната страна на црквата и се шокантни.
XS
SM
MD
LG