Достапни линкови

Во Скопје дебата на македонски и грчки интелектуалци


Интелектуалци, професори и новинари од Македонија и од Грција ќе учествуваат на денешната тркалезната маса во Скопје, насловена како „Заедно, градење мостови,, во организација на граѓанската асоцијација „Платформа,,. Тие ќе дебатираат на неколку теми, меѓу кои за регионалната историја, за злоупотребата на националната историја и за човековите права во Грција и во Македонија.
XS
SM
MD
LG