Достапни линкови

Мусави:Владата да запре со заплашувањата


Водачот на иранската опозиција Мирхосеин Мусави и порачал на Владата да престане да ги заплашува луѓето и да се обидува да им ги промени нивните политички ставови. Мусави на својата веб страница напишал дека заплашувањето неможе да ја запре опозицијата и напишал дека тој е подготвен да ја плати секоја цена за своите убедувања.. Неговите коментари доаѓаат во време кога Владата континуирано казнува десиденти кои учествуваа во немирите по изборите одржани на 12 јуни.
XS
SM
MD
LG