Достапни линкови

Пад на акциите на американските берзи


Акциите на американските берзи го доживеаја најголемиот пад во изминатите пет недели. Инвеститорите на берзите ги очекуваат проценките на американската централна банка за состојбата на националната економија. Американските монетарни власти во вторникот почнаа дводневен состанок на кој се дискутира за состојбата и перспективите на домашната економија.
XS
SM
MD
LG