Достапни линкови

Американските војници се повлекуваат надвор од ирачките градови


Денеска истекува рокот за повлекување на американската војска од ирачките градови и населени места и за нивно разместување во базите надвор од градските зони, по што домашните сили ќе ја преземат одговорноста за безбедноста. Ирачкиот премиер го прогласи денешниот ден за национален празник.
XS
SM
MD
LG