Достапни линкови

Џенерал Моторс ќе се реорганизираАмериканската автомобилска компанија Џенерал Моторс денеска треба да го соопшти планот за реорганизација. Се претпоставува дека во планот ќе бидат содржани затворања на некои капацитети. Џенерал Моторс има рок до 1-ви јуни да направи реорганизација или ќе се соочи со банкрот.
XS
SM
MD
LG