Достапни линкови

Лондон: Инвестиции во Централна и Источна Европа


Европската Банка за Обнова и Развој, Европската Инвестициона Банка и Светската Банка ветија 24,5 милијарди долари инвестиции во Централна и Источна Европа. Во соопштението на ЕБРД во Лондон се наведува дека парите ке бидат употребени за подршка на банкарските сектори во регионот и позајмици за бизнисите погодени од глобалната криза.
XS
SM
MD
LG