Достапни линкови

Скопје: ДИК ќе одржи седница


Државната изборна комисија денеска ќе ја одржи четвртата седница, на која ќе се расправа за предлог- програмата за задолжителна едукација на изборните тела. На дневниот ред е и предлог- кодексот за правилата за набљудување на изборите и изборната постапка на домашни и странски набљудувачи.
XS
SM
MD
LG