Достапни линкови

Брисел: ЕУ ќе даде сто милиони евра за туризмот во Романија


Европската унија ќе даде над сто милиони евра за туристичките дејности во Романија. Сите оние кои сакаат да инвестираат во туризмот, од денеска ќе можат да аплицираат за тие европски фондови. Максималната сума која може да биде одобрена за еден проект од областа на туризмот е 200 илјади евра.
XS
SM
MD
LG