Достапни линкови

Амстердам: Вице премиерот Ставревски на холандската конституенца на ММФ и Светската Банка


Вицепремиерот Зоран Ставрески ќе учествува на состаноците на Холандската конституенца на ММФ и Светска банка кои ќе траат до недела, а се одржуваат во Амстердам, Холандија.
Како што соопштија од владината прес-служба, покрај учеството на редовните сесии на состанокот на Холандската конституенца, вицепремиерот Ставрески мегу другите ќе се сретне и со извршниот директор на ММФ Доминик Штраус Кан, и потпретседателот на холандската Влада и министер за финансии Воутер Бос.
XS
SM
MD
LG