Достапни линкови

Свет: Меѓународен ден на Ромите


Денеска се прославува меѓународниот ден на Риомите. По тој повод во Домот на армијата ќе биде одржана свечена академија во организација на министерството за труд и социјална политика како и трибина на тема-предизвик за интеграција на ромската заедница.
XS
SM
MD
LG