Достапни линкови

Лондон: Никола Саркози ќе се сретне со Гордон Браун


Францускиот претседател Никола Саркози денеска ќе престојува во Лондон, каде што ќе се сретне со британскиот премиер Гордон Браун. Теми на нивниот разговор ќе бидат можното зголемување на улогата на Франција во НАТО и во Авганистан, нуклеарно- енергетската политика, имиграцијата и кредитната криза во западните земји.
XS
SM
MD
LG