Достапни линкови

Скопје: Завршен дел од Јазичната академија за едукацијата на резервните офицери


Во Регионалниот тренинг центар за комуникации во Воената академија во Скопје денеска се одржува завршниот дел од Јазичната академија како меѓународна институционална форма за едукација на резервните офицери. Како што соопшти Организацијата на резервни офицери на Македонија, Јазичната академија, покрај одржаниот безбедносен форум на НАТО во Охрид, има големо значење за остварување на стратегиската цел на Македонија, полноправно членство во НАТО.
XS
SM
MD
LG