Достапни линкови

Њујорк: Комесарот на ОН за човекови права Луиз Арбур започнува турнеја низ Централна Азија


Комесарот на Обединетите Нации за човекови права Луиз Арбур денеска ја започнува 12 дневната турнеа во Централна Азија. Прва земја е Киргистан каде што Арбур со претседателот Курманбег Бакиев, владата и други клучни групи ке разговара за прашањата од доменот на човековите права.
XS
SM
MD
LG