Достапни линкови

Приштина: Агенцијата на ОН го обвинува Петерсен за лошо раководење со аеродромот во Приштина


Агенцијата на Обединетите Нации го обвинин администраторот на Косово Сорен Јесен Петерсен дека неуспеал да превземе мерки против корупцијата и лошото менаџирање со Аеродромот во Приштина. Петерсен ги отфрли обвинувањата велејки дека нема мандат од Обединетите Нации за истрага на јавни добра како што е аеродромот.
XS
SM
MD
LG