Достапни линкови

Скопје: Еднодневна посета на европарламентарката Анџелика Бер


Преставникот на германската партија на зелените во европскиот парламент Анџелика Бер денеска ќе престојува во еднодневна посета на Македонија. Разговорите со премиерот Владо Бучковски и министерката за надворешни работи Илинка Митрева се посветени на очекувањата Македонија да добие статус на земја кандидат за членство во Европската Унија на престојниот сами на 15 декември.
XS
SM
MD
LG