Достапни линкови

Мостар: Откривање на споменик на Брус Ли


Во паркот во Мостар денеска ќе биде откриен споменик на починатиот актер Брус Ли. Младинската асоцијација во Мостар објаснува дека Брус Ли бил избран како симбол на борбата против неправдите, како и поради тоа што е заеднички херој на сите етнички заедници во Мостар.
XS
SM
MD
LG