Достапни линкови

Тетово: Прв конгрес на ДУИ


Демократската партија за интеграција денеска во Тетово го одржува првиот конгрес на кој учествуваат околу петстотини делегати од триесет и четири ограноци и претставници на други партии и на дипломатскиот кор во Македонија. На конгресот, како што е најавено, ќе биде избрано партиско раководство и ќе бидат донесени партискиот статут и политичката програма на ДУИ.
XS
SM
MD
LG