Достапни линкови

Токио: Патроли на работи во компании и шопинг центри


Во Јапонија наскоро ќе се произведуваат роботи кои ќе патролираат по канцеларии, банки, шопинг центри. Екипирани со камери и сензори тие се дизајнирани Сого компанијата за безбедносни услуги а идејата потекнува од научната фантастика.
XS
SM
MD
LG