Достапни линкови

Варшава: Дводневен состанок на министрите за внатрешни работи на Советот на Европа


Борбата против тероризмот и организираниот криминал е тема на дводневниот состанок на министри за внатрешни работи и други преставници на земји членки на Советот на Европа која денеска започна во Варшава. Попрецизно се разговара за сопецијални истражни техники, заштита на сведоци, контрола на перењето пари со цел превенција на тероризмот и организираниот криминал.
XS
SM
MD
LG