Достапни линкови

Лордес: Посета на Папата Јован Павле Втори


Папата Јован Павле Втори ја почна дводневната посета на Лордес, Јужна франција. Ова место е познато како дом на моштите на Света Марија и оти тамошните извори имаат волшебна зазадравувачка моќ. На осумдесет и четири годишниот Јован Павле Втори, кој е болен од Паркинсонова болест, ова му втора посета на тоа место.
XS
SM
MD
LG