Достапни линкови

Плац по плац, отиде половина Водно

Со низа аргументи група на жители на Водно го оспоруваат одобрението за градба на фирмата Маркеза. Ќе ја добијат ли битката или ќе се отвори патот за градежна експанзија на сметка на зеленилото.

Плацот во сопственост на Маркеза на Водно ФотоOfficial publication

Со низа аргументи група на жители на Водно го оспоруваат одобрението за градба на фирмата Маркеза. Ќе ја добијат ли битката или ќе се отвори патот за градежна експанзија на сметка на зеленилото.

XS
SM
MD
LG