Достапни линкови

Болниците во минус 97 милиони евра

Македонските болници, клиники и здравствени домови заедно заклучно со декември 2021 година должат над 97 милиони евра. Поради долговите многу сметки на болници и клиники се блокирани.

ФотоEPA-EFE

Македонските болници, клиники и здравствени домови заедно заклучно со декември 2021 година должат над 97 милиони евра. Поради долговите многу сметки на болници и клиники се блокирани.

XS
SM
MD
LG