Достапни линкови

logo-print

Вода во „Скопје 2014“, ѓубре во Вардар


На повеќе места низ центарот на Скопје денеска се испумпуваше вода, главно околу градбите од проектот Скопје 2014. Реката Вардар, во центар, е полна со отпад, кој најчесто запира кај галиите.

XS
SM
MD
LG