Достапни линкови

Утринска програма на Радио Слободна Европа од Студиото во Скопје. Во 15 минутната програма од понеделник до петок можете да слушате вести и прилози од земјата, регионот и светот. Eмисијата е посветена и на локални настани, случувања и приказни од секојдневниот живот на граѓаните во Македонија.

XS
SM
MD
LG